Skip to content

Over solutions

Kwaliteit, vakmanschap en service

Familiebedrijf

In januari 2020 is Solutions Installatietechnieken opgericht met één doel voor ogen: geweldige service bieden op het gebied van installatietechniek, die aan de hoogste kwaliteitsnorm voldoet. Sinds jaar en dag hebben wij nooit genoegen genomen met minder. Omdat niet alleen techniek ertoe doet, maar ook hoe wij onze klanten behandelen!

Het beleid dat door ons is gestart, is er een dat we tot de dag van vandaag blijven volgen: tevredenheid. Tevredenheid betekent dat onze klanten zich nooit zorgen hoeven te maken over kwaliteit – zij weten dat dit onze topprioriteit is.

Nieuwbouw

Renovatie

Utiliteit

Storing en onderhoud

Over Solutions

Het draait allemaal om service en om ervoor te zorgen dat u zich zeker voelt bij uw keuze. U weet dat u de meest veiligste oplossing krijgt die mogelijk is. We zijn trots op ons werk en behandelen elke taak alsof het in ons eigen huis of kantoor is. Wij geven hier om, en dat is uiteraard terug te zien. Jarenlang leren, adviestraining, vaardigheden en ervaring opdoen. We zijn een familiebedrijf en we behandelen u ook als familie. Wij behandelen elk verzoek met de grootste zorg en professionaliteit.

Bekijk onze projecten
Neem contact met ons op bij vragen of voor een offerte.