Skip to content

Onze diensten

Bekijk onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen

Wat kan Solutions voor u betekenen?

De diensten die Solutions aanbiedt, lopen erg uiteen maar dit betekent niet dat wij niet weten wat wij doen. Bij alle onder genoemde diensten, hebben wij expertise en zijn wij uiterst vakkundig in ons doen en laten.

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Wij werken veilig en streven naar een veilige omgeving voor elke klant. Zo lossen wij uw technische problemen veilig en snel op zonder dat u er last van heeft.

We zijn gespecialiseerd in

CV
installaties

Onderhoud van uw centrale verwarming is essentieel voor de veiligheid en gezondheid van u en uw gezin.

Als u reden tot bezorgdheid heeft, of gewoon een routine check wilt plannen, neem dan contact met ons op en wij komen langs.

Water
installaties

Water installaties zijn complexe en uiteenlopende installaties. Meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen als er een complicatie optreedt.

Een vakman van Solutions is deskundig en weet precies waar hij moet zijn en wat hij moet doen.

Riolering
installaties

Riolering is niet weggelegd voor de doe-het-zelver. Bij de verkeerde handelingen, kan het zo maar een naar luchtje opleveren. Heeft u problemen of hulp nodig met uw riolering?

Neem contact met ons op en Solutions helpt u graag dit nare zaakje op te lossen.

Zwakstroom
installaties

Ondanks dat er gedacht wordt dan zwakstroom geen kwaad kan doen, kan het toch zo zijn dat uw zwakstroom niet meer werkt door bijvoorbeeld omliggende elektrische installaties.

Heeft u behoefte aan een zwakstroom installatie of juist onderhoud voor uw installatie? Neem gerust contact met ons op en we pakken het gelijk op.

Sterkstroom
installaties

Uw lichtnet installatie bestaat uit sterkstroom. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een probleem ontstaat en u geen stroom meer heeft.

Neem gerust contact met ons op en de vakmensen van Solutions staan voor u klaar.

Laadpaal
installaties

Een elektrische auto of een ander elektrisch aangedreven voertuig in uw bezit, maar geen laadpaal? En u weet ook niet hoe dit zit met de aansluiting hier van?

Solutions installeert graag voor u vakkundig en veilig een laadpaal, gemaakt voor uw voertuig.

Zonnepanelen
installaties

Zonnepanelen zijn in trek, maar dat wil niet zeggen dat iedereen deze zomaar kan plaatsen op een veilige manier. Een vakman van Solutions weet wat hij doet en installeert in een handomdraai graag uw zonnepanelen op de gewenste plek.

Neem gerust contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Licht
installaties

Een juiste verlichtingsinstallatie bespaart u geld en verbetert hoe uw huis eruit ziet en aanvoelt. We bieden een verscheidenheid aan hoogwaardige opties en kunnen ook verlichtingsarmaturen installeren die u onafhankelijk hebt gekocht.

Neem gerust contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Zonnewering
installaties

Zonnewering biedt uitkomst bij warme dagen en kan net datgene zijn wat u nodig hebt in uw tuin. Klaar met de parasol elke keer opzetten en afbreken?

Neem gerust contact met ons op en Solutions plaatst met gemak een zonnewering installatie die helemaal naar wens is.

Neem contact met ons op

We hebben veel commerciële klanten en verzorgen installaties en onderhoud voor een reeks projecten in Nederland.

Contact