Skip to content

Installatietechniek

Installatietechniek

Installatie wordt gedaan door onze vakkundige installateurs. Wij staan voor kwaliteit en geven garantie op al ons werk. U kunt bij ons terecht voor reguliere installatietechniek, maar ook voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied energie besparen. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op

Wij zijn gespecialiseerd in

CV installaties

Ketels en radiatoren hebben grote invloed op het wooncomfort. Solutions Installatietechnieken heeft de kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw huis op een prettige manier wordt verwarmd in de winter of gekoeld in de zomer.

Riolering

Solutions installatietechnieken verricht veelzijdige werkzaamheden in de riooltechniek. De activiteiten variëren van aanleg, onderhoud, herstel van binnen en buiten riolering en van hemelwaterafvoersystemen.

Sanitair installaties

Heeft u bouw- of renovatie plannen? U kunt bij de keuze van sanitair begeleidt worden door ons. U kunt bij ons terecht voor aanpassingen op sanitair gebied, zoals het plaatsen van een douchewand, thermostatische douche- of badkraan. Bij Grotere badkamerverbouwingen werken we veelal samen met aannemers.

Ook voor aangepast sanitair kunt u bij ons terecht, zoals een verhoogd toilet, douchezitjes of wandbeugels oftewel het LEVENSLOOP bestendig inrichten van uw badkamer.

Waterinstallaties

Het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen is een specialistische klus. Het is van groot belang dat er geen bacteriën in uw leidingen kunnen nestelen. Solutions installatietechnieken is vakkundig in het aanleggen, aanpassen en onderhouden van uw leidingsysteem