Skip to content

Elektrotechniek

Solutions Installatietechnieken

Wij gaan samen met u zitten om uw wensen te bespreken. Hierin geven wij advies dat past bij de klant. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is en daar hoort een goed advies ook bij in onze ogen. Wij adviseren op maat zodat iedere klant krijgt wat hij of zij wil.

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Wij werken veilig en streven naar een veilige omgeving voor elke klant. Zo lossen wij uw technische problemen veilig en snel op zonder dat u er last van heeft.

Nieuwbouw

Renovatie

Utiliteit

Storing en onderhoud

Wat wij doen

Elektrotechniek is veel meer dan alleen lichtknoppen en lampen in de woning. We geven advies op maat en denken daarbij vooral aan uw wensen en wat er bij uw woning pas. We verzorgen een totaalpakket voor uw elektrotechnische systemen en zorgen met onze service en onderhoudsafdeling dat systemen optimaal werken.

Niet alleen zorgen wij voor de juiste aansluitingen, maar dragen wij de bekabelingen naar binnen. Dat is nog niet alles! Lichtinstallaties, krachtinstallaties, verdeelinstallaties, laadpalen installaties, zonnepanelen installaties of complete elektrische installaties zoals de wandcontactdozen, de cai en de telefoon: we leggen het snel en vakkundig aan. Maar dat geldt ook als het werk specialistischer van karakter is.

Contact opnemen

We zijn gespecialiseerd in

Zwakstroom
installaties

Sterkstroom
installaties

Laadpaal
installaties

Zonnepanelen
installaties

Licht
installaties

Zonnewering
installaties